A Hajógyári-sziget Vagyonkezelőnél 2001-ben bevezetett rendszerünk (melyet bérlőgazdálkodási és területnyilvántartási, valamint közmű-kontroling funkciókkal adtunk át) az egyik első CAFM volt Magyarországon. A Graphisoft ArchiFM szoftverének ez volt az első hazai implementációja (világviszonylatban is a második), amivel úttörő szerepet vállaltunk a technológia elterjesztésében.

A MatrixFM független implementátor, egyik szoftvercég terméke mellett sincs elkötelezve. Ez azt jelenti, hogy a megbízónk igényeihez választjuk ki a piacon elérhető optimális megoldást (amely jól használható, legalacsonyabb költségű), és elvégezzük ennek testre szabását vagy megrendelő oldali minőségbiztosítását – egy adott szoftver mindenkori értékesítése helyett. Szolgáltatásunkkal megrendelőink FM folyamatainak leképezésére, IT támogatására, és ennek során CAFM szakmai know-how hozzáadására helyezzük a hangsúlyt. Mert ahány megrendelő, annyi eltérő tevékenység és vállalati környezet.

Minőségbiztosítói szerepben például specifikáljuk a programkód-szintű egyedi fejlesztésekkel megvalósítható funkciókat, és – mivel adott szoftvert egy adott cég fejleszt, így a szoftverrel Megrendelőnk egyben hosszú távú partnert is választ – ennek független kontrollját és tesztelését is biztosítjuk. Mivel a kódszintű módosításokat általában minden egyes frissítés után ismét el kell végezni és alaposan letesztelni, “dobozos” szoftver esetén az egyedi igényeket lehetőség szerint adatbázis-oldali (pl. Oracle, SQL) fejlesztéssel valósítjuk meg.

0 +

felmért épület

0 millió

m² felmért szintterület

Minőségbiztosítóként például az alábbi kérdésekre adunk választ

01

Helyszíni állapotfelmérés

Építészeti alaprajzi, homlokzati felmérés alfanumerikus műszaki jellemzők gyűjtése és digitalizálása

02

Tervrajzok számítógépes (CAD) feldolgozása

03

Tervtári anyagok rendezése

Aktuális tervlapok szelekciója elektronikus nyilvántartás készítése, a meglévő dokumentum nyilvántartás frissítése

04

Állapotfelmérési műszaki leírások elkészítése

Aktuális tervlapok szelekciója

05

CAD és alfanumerikus adatok szinkronizálása, összevetése

Adatbázis alapú, automatikus hibaszűrés

06

Digitális tervtár készítés

CAD tervfájlok, épületfotók, műszaki leírások integrált kezelése

07

3D épületmodellezés üzemeltetési szempontok szerint

Háromdimenziós épületmodellek és intelligens 3D objektumok programozása; BIM (Building Information Model) épület-információs számítógépes modellezés

Kérje ajánlatunkat

Szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését? Keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén: