• Contact:

  Tel: (+36 70) 60 11 774
  1118 Budapest, Nagyszeben út 24.
  E-mail: matrixfm [@] matrixfm.hu

 • A brand of
  BossConnect Zrt.
  Company reg.: 01 10 048246
  VAT No.: HU25054673
  Tax No.: 25054673-2-43

 • Feedback in 24h

  Thanks!

  Than you for your message. We will contact you soon on your specified access.

  Required fields not completed correctly.

 •  
 • Contact

 •  

Szakembereink

 
 

Tervezőirodákhoz képest jelentős mérnöki erőforrásokkal rendelkezünk: több, mint 200 építész– és építőmérnök, és összesen ugyanennyi épületgépész-, villamos– és földmérő mérnök erőforrásai és kompetenciái állnak projektjeink rendelkezésére. Minőségbiztosító kollégáink a szállítandó dokumentáció megbízhatóságát a több, mint egy évtizede folyamatosan fejlesztett, egyedi módszertanunk alapján biztosítják, melyre támaszkodva kimondottan üzemeltetési szemléletű, és egy vállalatirányítási adatbázis igényeinek is megfelelő alaposságú kimeneti adatokat garantálnak.

Létesítménygazdálkodási rendszerek bevezetésben tapasztalatot szerzett CAFM tanácsadóink és projekt mendzserünk dolgozik azon, hogy ebben a szűk piaci szegmensben elérhető korlátozott számú megoldás közül a legmegfelelőbb kerül bevezetésre Megrendelőnknél. Az ERP kapcsolatot és a vezetői jelentések készítését adatbázis-programozóink (MS SQL, ABAP) és SAP tanácsadónk, a web alapú megoldásokat PhP- és .net fejlesztő munkatársaink támogatják projektjeinkben.

Létesítménygazdálkodási tanácsadást okleveles okleveles létesítménygazda,MBA és építészmérnök tanácsadóink végzik. Ebben az üzletágban saját erőforrásainkon kívül FM szakmai vezetői tapasztalattal rendelkező külsős szakértőinkre is támaszkodunk.

Lévay Csaba  ügyvezető

Lévay Csaba ügyvezető

 
 

A MatrixFM sokéves (gyakran évtizedes) együttműködést alakított ki összesen több száz mérnökkel. Egy ekkora szakember gárda nemcsak létszámában rugalmas (például 110 fős projektszervezetet építettünk fel a Slovnaft pozsonyi tenderéhez), hanem sokféle speciális tapasztalattal is rendelkezik.